We zijn op zoek naar een teamlid die het helemaal te gek vindt om zoveel mogelijk mensen te bereiken en te boeien met wat Next Move doet en wat er gebeurt in de beweging. En je doel gaat verder – of dieper kunnen we beter zeggen: Het is je droom dat door al die verhalen en uitingen heen het Evangelie van Jezus klinkt, harten geraakt worden, mensen bij God hun Vader komen en hun geloof uitleven.

Voor deze rol binnen Next Move gaat de sollicitatie net even anders. Je vindt hier namelijk geen vacaturetekst. Om te solliciteren vragen wij jou om de vacaturetekst te schrijven. Verwerk in je tekst ‘vereisten’ die van toepassing zijn op jezelf (bijv, het aantal uur, ervaring, opleiding etc.). Stuur je sollicitatie naar: info@nxtmove.nl.


YOUR STORY GOES HERE


Een paar dingen nog:

  • Voor de fondswerving van de organisatie zijn we als medewerkers grotendeels zelf verantwoordelijk. Praktisch  betekent dit dat je voor je salaris eerst zelf donateurs zoekt. Positief bij-effect hiervan is dat je een groep mensen om je heen hebt die jou persoonlijk kennen en die betrokken zijn bij je werk. In het kennismakingsgesprek gaan we hier verder op in.
  • Next Move heeft momenteel 1 vestiging in Groningen. Op vrijdagen hebben we ook kantoorruimte in Zwolle. Op de langere termijn willen we groeien naar meer kantoor(ruimtes) door het land verspreid. Wat ons betreft hoef je dus niet in Groningen of omstreken te wonen maar  je dient wel bereid te zijn om minimaal 1 dag per week naar kantoor te komen.