Zet jij anderen graag in hun kracht? Geniet je ervan als iemand uitblinkt, wanneer je hem/haar ergens in hebt uitgedaagd? Is het je verlangen om een betere leider te zijn, maar mis je een plek om het te beoefenen?

Bij Next Move kan je vanaf februari 2020 een jaar lang jezelf ontwikkelen in (zelf)leiderschap én karakter: want iemand die zichzelf goed kan leiden is beter in staat om anderen te kunnen leiden!

Door persoonlijke intervisie, leidersmeetings, een outreach en een te gek leiderschapsevent in Schotland, leer jij dit jaar jezelf als leider kennen. Je leert welke rol Jezus daarin speelt en hoe je anderen mee kunt nemen in een leven met Hem. Je leert over verschillende stijlen van leiderschap, zelfleiderschap, teamleiderschap en geestelijk leiderschap.


Wat zit er in?

  • Het traject begint op het leidersweekend naar Schotland (27 februari – 1 maart);
  • In de zomer leid je een outreach naar het buitenland;
  • Ongeveer elke twee maanden is er een leidersmeeting met de hele groep leiders. Deze zijn de ene keer op een vrijdagavond, de andere keer op zaterdag of zondag overdag;
  • Elke maand heb je een huddle op een zelfgekozen avond met een kleiner groepje en een ervaren coach.

Kosten

€599

inclusief Leidersweekend. excl. outreach


Geïnteresseerd geraakt? Ga dan met ons mee op de ontdekking van je leiderschapskills. Meld je hieronder aan voor het leiderstraject 2020
“The Next Leader”!