Ga met Next Move de grens over op outreach! We bieden je de gave mogelijkheid om naar het buitenland af te reizen. Daar ga je jouw passie voor sport gebruiken in een levensveranderende outreach. Levensveranderd voor de mensen in het land waar je heen gaat én voor jou en je team. Dit is de perfecte gelegenheid om te investeren in je persoonlijke geloofsleven, dat van je teamgenoten en de ‘locals’. Sport is de gezamenlijk passie die je met je teamleden deelt maar ook met de mensen die je ontmoet. In welk land je ook komt, iedereen ‘spreekt’ de taal van sport. Dus voor je het weet sta je fanatieke te spelen of relaxt een ‘balletje te trappen’ met mensen die je nog nooit eerder hebt ontmoet.

Tijdens de outreach help je de plaatselijke teams bij hun sportministry in de regio en is jouw komst voor hen een grote bemoediging! En reken er maar op dat je niet alleen iets komt brengen. Want jij gaat ook met een ‘rugzak’ vol ervaringen en persoonlijke groei naar Nederland. Een outreach betekent uit je comfort-zone stappen, intensief optrekken met je team, nieuwe ervaringen opdoen, geloof herontdekken en genieten van fanatiek sporten. Dus, kom in beweging en ga mee!

Activiteiten

Doe met ons mee
Voorbereidingsevent
Voordat je de grens over gaat investeren we onze kennis en ervaringen in jouw en je team en bereiden we jullie voor op wat er komen gaat. Tijdens het voorbereidingsevent krijg je gerichte input via praktische workshops. Middels de stilte tijd, worshipmomenten en inspirerende sprekers nemen we gericht de tijd om de focus op God te richten. Daarnaast krijg je uitgebreid de tijd om met je teamleden te connecten en je trainingen voor te bereiden.
Partners
De outreachlocaties zijn met zorg gekozen. Bestemmingen met partners waar we voor meerdere jaren mee samenwerken. Door mee te gaan op outreach stap je in en bouw je mee aan een prachtige lokale bediening. Je zult zien dat je als team inspiratie en beweging brengt waar zij nog lang profijt van hebben.
Follow-up
Als je terug in Nederland komt hoeft het ook voor jou niet op te houden. Naast de outreaches zijn we op allerlei andere en structurele manieren actief. Zo kun je een eigen sportcommunity starten of onderdeel worden van een bestaande. Sport je bij een club en/of in een team dan kun je ook onderdeel worden van een sportnetwerk.

Team

Voor meer info neemt contact op met:
Job Bakker
Job Bakker

Teamleider Internationale outreaches