Vind jij het belangrijk om mensen te ondersteunen die het minder hebben? En wil je daarvoor een paar weken van je zomer vrij houden voor een vet en sportief avontuur? Ga dan mee naar Montenegro, een vrijwel onbekend prachtig land waar wij ervan overtuigd zijn dat we daar met een team het verschil gaan maken! 

Montenegro is een land in de Balkan en de naam betekent: ‘Zwarte berg’.
Het is een land met vele verschillende groeperingen. In Montenegro leven ongeveer 650 duizend mensen en het land heeft haar eigen taal: Montenegrijns.

Samen met je team ga je op avontuur naar Nikšić. Daar woont het echtpaar Sara en Vukasin. Daar in dat stadje ga je Sara en Vukasin helpen bij hun eigen sportcommunity! 

Het wordt een sportreis met verschillende sporten, waarin jij jouw eigen sport uit kan oefenen. Vukasin speelt vooral voetbal en organiseert zijn voetbal academie. Elke week zijn Sara en Vukasin met hun team aanwezig in de omliggende wijk voor sport en spel en om een getuige te zijn van Jezus.

Vukasin droomt ervan om meerdere kerken te stichten en heeft zijn eerste – zelfgebouwde – kerkgebouw net af. Jij gaat je met je team richten op de wijk, door middel van voetbal, volleybal, basketbal, dans en mogelijk nog andere sporten.

Voordat je vertrekt bieden we je eerst een voorbereidingsconferentie aan met je team en je leiders. Deze is van 15-17 juli. Tijdens deze dagen leer je je team kennen en stomen we je klaar voor de week.


Details

  • Locatie: Montenegro
  • Datum: 17 juli – 2 augustus
  • Prijs: € 1.099