Dat Barcelona dé place to be is om te sporten, weten we allemaal. De stad ademt sport! Als je er rondloopt zie je overal mensen aan het sporten. In de zomer stromen de huizen van de stad leeg en is iedereen te vinden op de boulevard en het strand van Barcelona. Overal vind je mensen aan het skate-boarden, hardlopen en street work-outs. De stranden staan vol met volleybalnetten en overal wordt beachvolleybal gespeeld.

Sinds een paar jaar hebben we contact met een christelijke beachvolleybal community in Barcelona. Wekelijks sporten ze met elkaar, ze eten samen, delen hun leven en gaan samen naar de kerk. Hen ondersteunen en andere sporters aantrekken in hun community is ons hoofddoel.

Met het vliegtuig vlieg je naar de hoofdstad van Catalonië, Barcelona. De week in Barcelona zal vooral bestaan uit beachvolleyballen, connecten en getuigenissen delen en dit alles op het strand. Ook kun je de prachtige stad zien met een plek als de Sagrada Familia. Na de week in Barcelona ga je per bus naar Andorra. Met het hele team meedoen aan een toernooi en daarnaast meedoen met de volleybal community. Leer om je bewust te zijn van hoe jij op het veld staat. Want hoe je met de tegenstander omgaat en de invloed van winst of verlies, maakt niet uit. 

Barcelona here we come!


Details

  • Locatie: Barcelona + Andorra
  • Datum: 15 juli – 2 augustus
  • Prijs: €999,-
  • Inclusief voorbereidingsconferentie
Interesse? Laat het weten!