Ja! We gaan naar Kampen, op outreach in Nederland! Daar, in die eeuwenoude hanzestad aan de IJssel willen op de sportvelden in contact komen met jongeren en tieners die daar wonen.

Het is ons verlangen dat ook in Kampen het goede nieuws bekend wordt gemaakt. Wij geloven erin dat de sportteams die wij sturen daadwerkelijk verschil maken in de wijk. Na een week lang sporten, vette activiteiten, lol en gesprekken ontstaan er prachtige relaties. Levensverhalen kunnen er worden gedeeld en getuigenissen vertelt. Het is zo belangrijk dat mensen over Jezus horen en Hem gaan leren kennen.

In Kampen is een drietal twintigers opgestaan om de sportcommunity te gaan starten met als doel niet alleen in de zomer op het veld te staan maar gewoon elke week! Het outreach team dat Next Move zend zal de kickstart worden van de community die Matthijs, Lynn en Marc zijn gestart.

Wil jij mede grondlegger worden van de community in Kampen? Ga dan mee en zet je passie voor sport in om het verschil te gaan maken in de wijk!


Details:

  • Locatie: Kampen
  • Datum: 17 juli – 25 juli
  • Prijs: €245
Aanmelden