Montenegro is een land in de Balkan en de naam betekent: ‘Zwarte berg’.
Het is een land met vele verschillende groeperingen. In Montenegro leven ongeveer 650 duizend mensen en het land heeft haar eigen taal: Montenegrijns.

Samen met je team van tieners en teamleiders ga je op avontuur naar Nikšić. Daar woont het echtpaar Sara en Vukasin. Op avontuur naar Montenegro gaan, betekent dat je Sara en Vukasin gaat helpen bij hun sportcommunity in het stadje Nikšić.

Het wordt een sportreis met verschillende sporten. Vukasin speelt vooral voetbal en organiseert zijn voetbal academie. Elke week zijn Sara en Vukasin met hun team aanwezig in de omliggende wijk voor sport en spel en om een getuige te zijn van Jezus.
Vukasin droomt ervan om meerdere kerken te stichten en heeft zijn eerste – zelfgebouwde – kerkgebouw net af. Jij gaat je met je team richten op de wijk, door middel van voetbal, volleybal, basketbal, dans en mogelijk nog andere sporten.

Voordat je vertrekt bieden we je eerst een voorbereidingsdag aan met je team en je leiders. Tijdens deze dag leer je je team kennen en stomen we je klaar voor de week.


Details

  • Locatie: Montenegro
  • Data: 25 april tot 3 mei (de meivakantie)
  • Kosten: € 795
  • Leeftijd: 15 tot 17 jaar
  • Deadline aanmelden: 3 januari 2020
Interesse? Laat het weten!

In de aanmelding worden een aantal vragen gesteld. Aan de hand van deze vragen wordt er bepaald of je mee kunt naar Montenegro. Ook vragen we om een referentie van iemand die jou kan aanbevelen voor dit avontuur (vraag daarvoor bijvoorbeeld je coach, je tienerleider van de kerk of je ouders.)