Ben jij een danser en wil jij dans gebruiken voor het koninkrijk van God?

Dan is Servants wat voor jou!

Met Servants komen wij elke maand (januari-juni) een weekend bij elkaar om God te leren kennen, samen te dansen en uit te reiken naar de wereld om ons heen.

Dans
Je wordt uitgedaagd in dans op technisch en geestelijk gebied. Je krijgt les in verschillende stijlen, leert choreo’s aan, maakt zelf ook choreo’s en wordt uitgedaagd in improvisatie.

Daar blijft het niet bij. Je leert ook hoe je deze danstechnische onderdelen kunt gebruiken voor gebed, profetie, aanbidding en het verspreiden van het evangelie.

God leren kennen
Elk weekend behandelen wij een bijbels thema om God beter te leren kennen. We duiken Gods woord in, krijgen onderwijs en zullen dit bespreken in kleine groepen. Ook maken we tijd om God te aanbidden voor wie Hij is.

Outreach
Ook doen we elk weekend een ‘outreach’. Wij gaan naar buiten om de mensen om ons heen te dienen en hen te vertellen over Jezus. Dit kan een optreden betekenen, maar ook rozen uitdelen op straat of pannenkoeken bakken in een bejaardentehuis.

We sluiten het seizoen af met een outreachweek in de zomer van 2021. Als je aangenomen bent voor Servants verwachten wij dat je ook meegaat met deze outreachweek. De locatie kan binnen- of buitenland zijn, daar zijn we nog over aan het bidden.

Kosten
Voor de weekenden betaal je €275,-. Dit komt neer op ongeveer €46,- per weekend en het is inclusief 4 uur dansles, eten en drinken, overnachting en bijbels onderwijs.

Voor de outreachweek is nog geen specifiek bedrag bekend, aangezien de locatie nog niet bekend is. Het bedrag zal rond de €500,- liggen, maar dit kan dus nog veranderen.

Mocht geld een probleem zijn, neem dan contact met ons op. Dan zoeken wij samen met jou naar een oplossing.

Details

  • wanneer: elk derde weekend van de maand en een week in de zomer (n.t.b.)
  • tijd: zaterdag 10:00 uur tot zondag 16:00 uur
  • wie: meiden van 15-18 jaar
  • kosten: €275,- voor de weekenden en ongeveer €500,- voor de outreachweek
  • waar: Oldebroek
Ik heb interesse!
Aanmelden

 Extra info

  • We zoeken tieners die zich willen committen aan een jaar van discipelschap en alle weekenden + de outreach in de zomer van 2021 aanwezig zullen zijn, met hoge uitzondering daar gelaten.
  • Alle tieners zullen persoonlijk bericht (per e-mail) ontvangen of ze toegelaten zijn tot dit traject of niet.