Ben jij een danser en wil jij dans gebruiken voor het koninkrijk van God?
Dan is Servants wat voor jou!

Met Servants komen wij elke maand (oktober-juni) een weekend bij elkaar om God te leren kennen, samen te dansen en uit te reiken naar de wereld om ons heen.

Je zult worden uitgedaagd in dans op technisch en geestelijk gebied. Je krijgt les in verschillende stijlen, leert choreo’s aan, maakt zelf ook choreo’s en wordt uitgedaagd in improvisatie.
Daar blijft het niet bij. Je zult ook leren hoe je deze danstechnische onderdelen kunt gebruiken voor gebed, profetie, aanbidding en het verspreiding van het evangelie.

Elk weekend zullen wij een bijbels thema behandelen om God beter te leren kennen. We duiken God’s woord in, krijgen onderwijs en zullen dit bespreken in kleine groepen.

Ook zullen wij regelmatig ‘outreach’ doen. Wij zullen naar buiten gaan om de mensen om ons heen te dienen en hen te vertellen over Jezus. Dit kan een optreden betekenen, maar ook rozen uitdelen op straat of pannenkoeken bakken in een bejaardentehuis.

Afhankelijk van de corona maatregelen beslissen wij of wij op dezelfde locatie de nacht zullen doorbrengen of niet.

Ik heb interesse

 Extra info

  • We zoeken tieners die zich willen committen aan een jaar van discipelschap en alle weekenden + de outreach in de zomer van 2021 aanwezig zullen zijn, met hoge uitzondering daar gelaten.
  • Alle tieners zullen persoonlijk bericht (per e-mail) ontvangen of ze toegelaten zijn tot dit traject of niet.