Kom tot Mij, allen die vermoeid en belast zijn en Ik zal je rust geven; neem Mijn juk op je en leer van Mij, want Ik ben zachtmoedig van hart, en je zult rust vinden voor je ziel; want Mijn juk is zacht en Mijn last is licht”.

Matteus 11-28-30

Op welke manier kom jij tot rust? Hoe vind jij ontspanning? Rust en ruimte om stil te zijn is in ons dagelijks leven moeilijk te vinden. We leven in een prestatiemaatschappij waarin alles steeds mooier, beter, groter, sneller en meer moet zijn. We lijken te zijn kwijtgeraakt hoe we moeten ontspannen. Zoals in de tekst uit Matheüs 28 staat, kunnen we rust en ontspanning op allerlei plekken gaan zoeken, maar de plek waar we daadwerkelijk rust zullen vinden is bij God.

Daarom starten we 26 februari, vanuit het Health & Fitness netwerk, elke woensdagavond met Tikvah lessen. 

Tijdens de lessen doen we eenvoudige en effectieve lichaamsoefeningen voor soepelheid, mobiliteit, ademhaling en bloedcirculatie. We leren lichamelijk hoe we kunnen ontspannen. Op een aantal momenten zullen er bemoedigende en opbouwende woorden worden voorgelezen vanuit de Bijbel. Doordat we lichamelijk ontspannen zullen we geestelijk meer ruimte ervaren om de woorden die gesproken worden meer binnen te laten komen. 

Er zijn twee verschillende varianten van Tikvah op woensdagavond: 

TIKVAH RELAX

Door adem – en ontspanningsoefeningen kom je geestelijk en lichamelijk tot rust.

TIKVAH STRETCH

De focus ligt naast ontspannen, ook op mobiliteit. We doen iets moeilijkere stretchoefeningen waarin je spieren meer worden aangesproken.

– lesduur 45 minuten –


Details

  • Start: vanaf 26 februari – elke woensdag
  • Tijd: 19:30 Tikvah Relax / 20:30 Tikvah Stretch
  • Locatie: Kalmarweg 14-9, Groningen
  • Kosten: €25 per maand
  • max. 10 deelnemers per les

INSCHRIJVEN

Om in te schrijven kun je één van de 2 bovenstaande formulieren downloaden, invullen, ondertekenen en opsturen naar info@nxtmove.nl.