Wist jij dat er wekelijks 1,2 miljoen leden van de KNVB ruim 33.000 wedstrijden bij zo’n 3000 verenigingen spelen? Voetbal is een ontzettend grote sport in Nederland en wij als voetbal netwerk willen jou als speler/ speelster helpen om de liefde van God te brengen in de voetbalwereld. Dus ben jij een voetballer of voetbalster die heel graag iets met zijn of haar geloof wil doen en tegelijk van voetbal houdt? Dan ben jij bij ons netwerk helemaal op de juiste plek.

We gaan elk jaar naar verschillende plekken in Europa (outreaches), houden nationale toernooien en hebben eens in de twee maanden een netwerkavond.


Voetbal outreaches 2020

Elk jaar gaan we richting Barcelona, een prachtige stad waar voetbal een hele hoge plek heeft in de bevolking.  Tijdens de outreach hebben we bijna dagelijks een wedstrijd of toernooi. Dit is hét voetbal event van het jaar waarbij je voetbal en een wereldstad bezoeken combineert. Ook gaan we elk jaar richting België en Tsjechië voor een internationaal toernooi. Dit zijn geweldige evenementen waar je niet alleen op een hoog niveau een toernooi speelt, maar ook nog bemoedigd word in jouw levenswandel met God! 


Nationale toernooien

Elk jaar organiseren we tenminste drie toernooien, gewoon hier in ons eigen land. Dit zijn toernooien in het Noorden, in de buurt van Groningen, in het Oosten in de buurt van Zwolle en in het Westen in de buurt van Rotterdam. Uiteindelijk willen we natuurlijk ook nog toernooien organiseren in het Zuiden zodat wij heel Nederland hebben, maar tot nu toe zijn dit de plekken waar wij actief zijn. Wil jij meer informatie over de toernooien? Stuur dan een mail.

Netwerkavonden

De netwerkavonden zijn in het leven geroepen om voetballers te helpen hoe zij hun geloof kunnen brengen in hun sportclub. Hier komen we als voetballers bij elkaar, omdat er veel vragen zijn bij voetballers over hoe we om moeten gaan met bijvoorbeeld druk, gevloek, een trainer die negatief is, groepsdynamiek of eerlijk spelen. Dit soort topics bespreken wij op de netwerkavonden. We doen dit eens in de twee maanden. Daarbij beginnen de avonden vaak met een heerlijke sportmaaltijd. Vervolgens hebben we een moment waar we topics bespreken, samen bidden en worship. Vervolgens sluiten we af met een heerlijk potje voetbal. Dit is vaak in de zaal of buiten. Lijkt het je gaaf of hier bij betrokken te zijn? Mail dan